Werkgroep: ‘de natuur onze gereedschapskist’

inhoud:
Altijd al willen weten wat je met een brandnetel kan doen? En hoe deze in te zetten ter verbetering van je gezondheid? Welke positieve werking een madeliefje, Kwasibita of Habbat ul Sawda kan hebben op je lichaam?
Wij ook, wij nodigen een ieder uit die nieuwsgierig is, of kennis in huis heeft over de gereedschapskist van de natuur en heilzame werking van planten om zo met elkaar te leren over en een combinatie te maken van wijsheden en gebruiken uit verschillende culturen.

Meer informatie: ‘studiegroep onze natuurlijke gereedschapskist’
De opzet van dit initiatief is gericht op een multicultureel samenvoegen van kennis ter bevordering van onze gezondheid in samenwerking met de natuur.
Het lijkt ons leuk vanuit verschillende perspectieven informatie en ervaringen te delen over bruikbare planten en dit alles te verzamelen. Wellicht kunnen we er samen een praktische invulling en uitwerking aan geven.

Wil je misschien een rol spelen in het organiseren, om dit idee handen en voeten te geven? Vind jij het leuk vanuit jouw achtergrond of cultuur informatie of ervaringen te delen?
Of heb je gewoon interesse als deelnemer?
Laat het ons weten door een berichtje te sturen, of een mail naar judith@depersonalcareformule.nl

Trefwoorden:
duurzaam, natuur, cultuur, groen, gezondheid, multicultureel, studiegroep, heilzaam, remedies, planten, kruiden, groenten, zaden, bloemen, rituelen, tips, delen, leren, onderzoeken, tuin, bos, groen, biologisch, leerzaam, gezellig, samen, delen, kennis, wijsheden, respect ..