Over mij

Mijn naam is Judith Krauwel.

Dit initiatief ‘De personal care formule’ ben ik in eerste instantie gestart vanwege de vele vragen die ik kreeg over huid en lichaamsverzorging.
Met name vanuit de vraag ‘Wat is het beste product voor mijn huid om te gebruiken?’
Deze steeds terugkerende vraag kreeg ik in het bijzonder vanwege mijn jarenlange ( 23 jaar) ervaring en achtergrond in de persoonlijke verzorgingsindustrie als productontwikkelaar en -onderzoeker.
Het antwoord is in mijn ogen simpel: gebruik alleen ‘puur de essentie’, echt alleen datgene wat je huid nodig heeft, op de meest natuurlijke en zuivere wijze.

Op verzoek ben ik op bescheiden schaal huidverzorgingsproducten gaan maken en dan zo puur en zuiver natuurlijk als maar mogelijk is. En vanuit diezelfde basisgedachte ‘wat smeerbaar is, moet ook eetbaar zijn’. Alles wat ik maak is letterlijk SKINFOODS,  natuurzuivere voeding voor de huid. De oliën, boters en crèmes laten je huid smullen.

Via De personal care formule –workshops, home-party’s en lezingen- en de productlijn SKINFOODS wil ik graag mijn ervaring, kennis en met liefde gemaakte producten delen.

Het inspireert mij visie en inzicht met elkaar uit te wisselen en te onderzoeken hoe wij tezamen de levenskwaliteit binnen de samenleving en in harmonie met onze aarde kunnen verbeteren.
Heb jij ideeën, inspiraties, ervaring en deel je graag ook jouw kennis of heb je vragen, aarzel niet, neem contact op met mij.

Warme groet,
Judith
labwerkjk2

Klik hier voor mijn linked-In profiel
Of neem contact op via de  Contactpagina

 

natuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtrade, natuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtradenatuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtradenatuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtrade
natuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtradenatuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtrade